Ski Koprivki YAVOROVO

Ski Koprivki Fish & Chips храна в Yavrovo

Ski Koprivki

Съвети за родители

Облечете им топли дрехи

Най-сполучливият начин да облечете детето си за ски е с няколко слоя дрехи. По този начин, ако му стане прекалено горещо през деня, винаги може да премахне един слой. Започнете с базов слой – бельо с дълъг ръкав и дълги крачоли. След това, помислете за среден пласт – суитчър и анцуг за по-студените дни. Имайте предвид, обаче, че дрехите направени от синтетичен материал са доказано най-доброто решение, тъй като те поддържат топлината на тялото и в същото време изкарват влагата навън. Това се отнася и за чорапите-направени от синтетични “дишащи” материи те са по-топли дори и от вълнените. И най-накрая завършете обличането с топли, воднонепромукаеми , дишащи ски яке и панталон.

Не забравяйте аксесоарите

Ски аксесоарите са ключов компонент за топло и защитено прекарване на деня. Уверете се, че не сте забравили някои от трете ски аксесоара:

Очила: Очилата са важни, за да се предпазят очите на детето ви от слънце и сняг, както и да осигурят защита срещу вятъра.

Руно: руно е по-безопасен и по-топъл вариант от шала. Шалове могат да създадат опасни ситуации при използване на ски лифтовете.

Ръкавици: Един хубав чифт ръкавици може да спести както на децата, така и на родителите чувството на неудовлетвореност. Ръкавиците с два пръста обикновено са по-топли, но ръкавиците с пет осигуряват по-добра сръчност.

Ски училище

Добра идея е да инвестирате в уроци по ски. Децата учат най-добре с опитни професионалисти особено, ако са в група с връстниците си. Инструкторите знаят как да накарат децата да се забавляват, заедно с това начинаещите скиори се учат на безопастност и правилни навици. След краят на часът, не се колебайте да се информирате за напредъка на детето ви и как се е спавило то.

Обърнете внимание дали детето ви е загрижено

Ако откриете, че то се притеснява от първият урок по ски, дръпнете настрана инструктора или дискретно поговорете с него за страховете на детето. По този начин, той ще бъде готов да облекчи страха му за да може то да се забавлява през цялото време.

Правете достатъчно почивки.

Дори и да не чувствате студ, на вашето дете може да му е студено , така че може да се наложи да спрете за горещ шоколад или чай повече от веднъж. От друга страна много честите почивки могата да накарат детето бързо да се умори. По време на тези прекъсвания, не забравяйте да му напомните да използва тоалетната, преди да продължите отново.

Уверете се, че детето ви се забавлява.

Децата имат пословично кратък период на внимание, и ако то губи интерес, означава ,че е време за почивка. Незабравяйте, че когато децата са изморени вероятноста за инциденти е много по-висока. Ако вземете правилните стъпки, за да се гарантира, безопасност и забававление, денят ще протече гладко и за двама ви, а вашето дете ще очаква с нетърпение следващото каране на ски.